موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم! پرسپولیس صاحب کاشته‌زن جدید شد عدم اعتقاد هاشمیان به دو خرید درویش
سرخط خبرها

ساعت و تاریخ بازی شهرخودرو و مس رفسنجان| ضیافت اجباری در سیرجان!

  • کد خبر: ۹۶۲۰۵
  • ۲۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۲
ساعت و تاریخ بازی شهرخودرو و مس رفسنجان| ضیافت اجباری در سیرجان!
شهرخودرو امروز در جام حذفی میهمان مس رفسنجان خواهد بود.

بهنام اخوت | شهرآرانیوز؛ جام حذفی فوتبال کشور به مرحله یک‌هشتم نهایی خود رسیده است و تیم‌های حاضر در لیگ برتر از مرحله قبل وارد چرخه این رقابت‌ها شدند تا هیجان آن دو‌چندان شود. روز گذشته چند بازی از این مرحله برگزار شد و امروز هم دیدار حساس شهرخودرو خراسان و مس رفسنجان از ساعت‌۱۴ به میزبانی تیم رفسنجانی برگزار خواهد شد.

دیداری که قرار است اشکان خورشیدی باتجربه آن را قضاوت کند و دانیال باشنده و اسماعیل احمدی هم به‌عنوان کمک‌داور او را در این امر یاری کنند. نماینده مشهد درحالی پا به دیدار یک‌هشتم نهایی جام حذفی می‌گذارد که در مرحله قبل توانسته بود به‌سختی و در ۱۲۰‌دقیقه در مشهد از سد استقلال‌ملاثانی لیگ‌یکی بگذرد.

یادآوری خاطره تلخ با سفر به رفسنجان

تیم فوتبال شهرخودرو امروز در‌شرایطی برابر مس به میدان می‌رود که ۲ تیم در چهارچوب هفته دوم لیگ برتر این فصل قرار بود با هم دیدار کنند، اما به‌دلیل اعتصاب مشهدی‌ها و سفر‌نکردن به رفسنجان این بازی لغو و نتیجه آن ۳‌بر ۰ به سود تیم رفسنجانی ثبت شد. اتفاقی نادر در تاریخ لیگ برتر فوتبال ایران که یک تیم در هفته دوم به‌دلیل اعتصاب بازیکنان و دلخوری از پرداخت‌نشدن مطالبات در یک بازی حاضر نشد! حالا عنابی‌های شهر مشهد این‌بار به قید قرعه دوباره مجبور به سفر به این شهر شدند؛ سفری که قطعا برای هواداران فوتبال‌دوست مشهدی یادآور خاطرات تلخ و جنجالی هفته دوم رقابت‌های این فصل است.

مس جان‌گرفته برابر شهرخودروی بحرانی

مس رفسنجان با هدایت محمد ربیعی فصل قبل لیگ‌برتری شد و در اولین فصل حضورش در این مسابقات توانست رفت‌و‌برگشت شهرخودرو را شکست دهد. مسی‌ها امسال وضعیت خوبی در جدول مسابقات دارند و به‌عنوان تیمی که تازه دومین فصل لیگ‌برتری‌اش را تجربه می‌کند، نتایجی رؤیایی ثبت کرده‌اند. در مقابل، شهرخودرو در بحران مطلق قعرنشینی در لیگ برتر، مصدومیت و محرومیت گاه و بی‌گاه بازیکنان، کمبود مهره و صد‌البته حواشی ریز‌و‌درشت فرو رفته است.

زهر حمله، ضعف دفاع

میزبان رفسنجانی ۲۱ گل در لیگ برتر به ثمر رسانده است و به‌طورمشترک با پرسپولیس دومین خط حمله برتر مسابقات را در اختیار دارد؛ مسئله‌ای که نشان‌دهنده خط حمله زهردار نارنجی‌پوشان است. نکته نگران‌کننده در مقابل ضعف خط دفاعی شهرخودروست که در این فصل ۲۳‌گل دریافت کرده است و وضعیت خوبی ندارد.

به‌دنبال شگفتی حذفی

شهرخودرو این فصل وضعیت خوبی ندارد و از ۱۶ بازی لیگ برتر و جام حذفی فقط یک پیروزی در حذفی و ۱۱ باخت در لیگ دارد. با‌وجود‌این، شاگردان داوود سیدعباسی امروز به معجزه حذفی امیدوارند. آن‌ها امیدوارند بتوانند در جام حذفی شگفتی‌ساز باشند و دست‌کم با پیروزی بر مس در ابتدای نیم‌فصل دوم انگیزه و روحیه بازگشت به روز‌های خوش را به دست بیاورند. اتفاقی که به نظر سخت رقم بخورد، اما اگر بیفتد، می‌تواند در ادامه مسیر لیگ برتر به تیم شهر مشهد امید و انگیزه بدهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->